Welkom bij MOOJ

Soms is er een moment dat je het even allemaal niet meer duidelijk hebt voor jezelf.

Therapie sessies kunnen een uitkomst bieden om naar je verleden te kijken en dingen "op te gaan ruimen".
Denk aan overtuigingen die je in je jeugd hebt aangenomen alsof ze waar zijn. Doordat je vader of moeder regelmatig zeiden; "Dat kan jij niet!". Is dat dan ook waar of heb jij het als waarheid aangenomen? Je kunt deze belemmerende overtuigingen keren, zodat het jou geen beperking meer oplegt.

Coaching kan je helpen om vooruit te kijken. Je krijgt handvatten zodat je weer makkelijker door het leven kan gaan. Denk hierbij aan keuzes maken die belemmeringen opheffen.

Een sessie is al snel een combinatie van coaching en therapie, want de scheidslijn is dun. Naarmate we ouder worden vult onze ‘rugzak’ zich. Soms is het eerst nodig om naar de ballast te kijken en het dan te verwerken (therapie) en het vervolgens om te gaan zetten in het anders doen en handelen. (coaching). Door middel hiervan en de wil om naar je Zelf te kijken is de oorzaak te achterhalen.

Na een verandertraject is het fijn het lichaam te ondersteunen door een massage. Zo ontstaat er een koppeling tussen mind and body. Alles wat je hebt aangepakt breng je hierdoor qua energie in een andere stand. Het gaat stromen in een nieuwe flow. Hierdoor draagt je lichaam bij aan de ondersteuning van alles wat je hebt aangepakt. Iedere coaching- of therapie sessie is uniek en voor jou op maat gemaakt.

De twee klassieke Chinese systemen Nine Star Ki en I-Tjing zijn de basis van de consulten, Je kunt kiezen voor een persoonlijke- of een bedrijfsweergave. Samen gaan we kijken wat deze blauwdrukken over jou en/of je bedrijf zeggen. Hierdoor heb jij direct toegang tot de essentie van ieder vraagstuk die daarbij een rol kunnen spelen, voor nu en over een langere periode.

Voel je vrij om meer informatie te vragen.

“Het valt me op dat we in deze gejaagde tijd vaak te weinig tijd nemen voor onszelf en vergeten om te genieten van het leven. Kleine en of grote vragen komen naar voren in het leven waar je niet altijd een antwoord op kan vinden. Als deze je blokkeren is genieten des te moeilijker.”

Coaching / Therapie

OPSTELLING


Wellicht ben je wel bekend met of heb je wel eens...

Lees meer

COACHING


Bij coaching gaan we samen naar ‘voren’ kijken. Wat...

Lees meer

THERAPIE


Therapie geven één van mijn passies. Samen gaan kijken...

Lees meer

PERSOONLIJK CONSULT


Wie ben ik? Waarom reageer ik zoals ik reageer? Wat...

Lees meer

BEDRIJFSCONSULT


Als ondernemer wordt er het nodige van je gevraagd...

Lees meer

FILOSOFIE


Mijn roots liggen in het kappersvak, waarin ik ruim...

Lees meer